millow

ЗА НАС

Millow е креативно студио кое се занимава со дизајн и изработка на производи од хартија. Нашиот асортиман вклучува: печатени материјали за свадби (свадбени покани, знаци, картички); роденденски покани; пригодни честитки и постери.

КОНТАКТ

бул. Кузман Јосифовски Питу бр.30 влез 2/14, 1000 Скопје
е-mail: millowmk@gmail.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник 10:00 – 17:00 ч.
Вторник 10:00 – 17:00 ч.
Среда 10:00 – 17:00 ч.
Четврток 10:00 – 17:00 ч.
Петок 10:00 – 17:00 ч.

* Работиме со претходно закажување на термин за консултација.